Hoe werk het bestellen op deze site?
Lees het hier stap voor stap

Klantenservice | Eko Twente

Bij Eko Twente bestelt u wekelijks (dagverse) biologische producten. U heeft een keuze uit een zeer uitgebreid assortiment, waarbij wij zoveel mogelijk willen inkopen bij biologische producenten in Twente en Achterhoek 

Op deze pagina leest u meer over uw (eerste) bestelling, de levering van de bestelling en de afhandeling van klachten. Op de pagina bestellen en bezorgen leest u alles over transport en de betaling van uw bio-bestelling.
 

Niet goed, direct uw geld terug | bij Eko Twente

Niet tevreden over uw bio-bestelling, die u heeft ontvangen, deel dit met ons. Wij brengen het bedrag dan in mindering op uw bestelling. Geen probleem!
 

Thuisbezorgen op donderdag | door Eko Twente

Belangrijk is dat u vóór woensdagóchtend 08:00 uur uw biologische bestelling heeft geplaatst bij Eko Twente. Wij leveren uw bestelling dan op de donderdag. In Enschede op vrijdagmiddag. Bij uw allereerste bestelling nemen wij contact met u op om de eerste levering door te nemen.
 

Afhalen op donderdag, vrijdag of zaterdag | in de winkel van Eko Twente

Uw bio-bestelling kunt u ook bij ons afhalen in onze winkel in Hengevelde, of bij Bosbessenkwekerij La Francaise (vrijdag 9.00u. tot 17.00u. en zaterdag 9.00 u. tot 13.00u.). Klik hier voor adresinfo. In Hengevelde zijn wij op donderdag en vrijdag zijn we geopend van 08.30 uur tot 18:00uur en zaterdag zijn wij van 08.30 uur tot 13:00 open. U bent van harte welkom voor een kop koffie in onze gezellige winkel midden in de winkelstraat van het centraal gelegen Hengevelde. Gratis ruime parkeermogelijkheden. Tot gauw!
 

 

Uw eerste bestelling | bij Eko Twente

Wanneer u voor het eerst bestelt bij Eko Twente, moet u zich eenmalig registreren.
U bepaalt zelf uw eigen wachtwoord. Op een beveiligde omgeving kunt u uw gegevens aanpassen, afleveradressen toevoegen en/of wijzigen, maar ook kunt u uw bestelhistorie terugzien. Makkelijk en heel overzichtelijk!
 

Betalen | aan Eko Twente

Uw bestelling word eerst keurig afgeleverd. Bij aflevering neemt de chauffeur eventueel statiegeld retour en dit verrekenen wij met uw bestelling. Bij uw bestelling krijgt u een gespecificeerde afleverbon zodat u het overzicht houdt over de geleverde bio-producten. Uw betaling geschiedt via een automatische incasso, ongeveer 2 dagen na levering van uw bestelling.
Leest u hierover meer over op de pagina bestellen & bezorgen.
 

Bestellen namens uw bedrijf | bij Eko Twente

Er is bij Eko Twente ook de mogelijkheid om biologisch in te kopen, namens uw bedrijf.
Dit gaat in andere aantallen en is kostenbesparend voor uw horecaonderneming, scholen, kinderdagopvang, etc. Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 
 

 

Geen producten
Gratis thuisbezorging vanaf €75,00
Naar winkelwagen